Kaneelisaiakesed pärlsuhkruga

Kaneelisaiad pärlsuhkruga

0,5 kg lehttainast
1 sl võid
1 sl kaneeli
1 sl suhkrut
1 muna
1 sl pärlsukrut

Rulli lehttainas kenasti lahti. Sulata või, sega suhkru ja kaneel omavahel. Pintselda sulavõi taigna peale ning puista sinna otsa kaneeli-suhkru segu. Keera tainas kenasti ühtlaseks rulliks ja lõika umbes 2-3 cm paksusteks viiludeks. Aseta viilud ahjuplaadile ja vaiuta pealt veidi lahti. Pintselda munaga üle ning puista peale pärlsuhkrut. Küpseta 200 kraadises ahjus, kuni saiakesed on kenasti kuidpruuni jumega.
Serveeri külma piimaga!!

This entry was posted in Hommikusöök, Magustoidud, Näksimiseks and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *