Midagi värsket ja kevadist – grillitud kana ja ananassisalatiga takod

That’s a mouthful – both literally and figuratevily. Tegelikult ülimalt värske ja mõnus amps.

Grillitud kana ja ananassisalatiga takod
(Originaalretsept Tasty Kitchen “Chipotle Grilled Chicken Tacos”)

oliivõli
laimi
tšillikaun
mett
küüslauku
peterselli
soola, pipart
kondi ja nahata kana kintsuliha
ananassiviile
majoneesi
punast sibulat
kapsast
porgandit
takosid

Valmistamine:
Esmalt valmista marinaad kanale. Selleks sega kausis – oliivõli, laimimahl, tükeldatud tšilli, mesi, purustatud küüslauk, petersell, sool ja pipar. Pane kanakintsud marinaadi ja jäta nad vähemalt 2-3 tunniks marineeruma.

Teises kausis sega sorts ananassimahla, majonees, petersell ja sool. Riivi porgand ja kapsas, tükelda punane sibul. Sega need kastmeseguga kokku. Grilli ananassiviilud, tükelda ananass ja lisa salatisse. Võib jätta ka grillimata ja niisama salatile lisada.

Grilli kanakintsud ja tõsta nad 2-3 minutiks kõrvale ning alles seejärel viiluta.

Soojenda takod ja täida need kana ning salatiga. Kaunista riivjuustu ja peterselliga.

This entry was posted in Näksimiseks, Praad, Soolased toidud and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Midagi värsket ja kevadist – grillitud kana ja ananassisalatiga takod

  1. DAMARIS says:

    nice. can we change the pineapple with strawberry?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *