Spaghetti Amatriciana

Peab vist oma blogi varsti ümber ristima “Itaalia köögi teemalised katsetused” vms., sest jälle on mul üks katsetus sealt saapakujuliselt maalt. Tegu on hästi mõnusa kerge ja õhulise maitseelamusega.

Spaghetti Amatriciana
(Originaalretsept pärineb lehelt No Recipes)

1 suur sibul (tükeldatud)
2 küüslauguküünt (purustatud)
2 riivitud porgandit (riivitud)
300 g suitsupeekonit (tükeldatud)
tšilli helbeid
150 g kirsstomateid (poolitatud)
300 g purustatud tomateid
80 ml valget veini
basiilikut
parmesani
500 g spagette

Pruunista tilga oliivõliga peekon, sibul ja küüslauk. Lisa porgand, tomatid, tšillihelbeid, soola ja pipart. Hauta keskmisel kuumusel umbes 20 minutit.
Keeda spagetid (al dente), nõruta, sega tomatisegu ja hakitud basiilikuga. Serveerides raputa peale parmesani.

This entry was posted in Pajaroog, Soolased toidud and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *