Tuleb välja, et tavaline riivsaia paneering on eilne uudis ja tänapäeval tuleb kõvasti pingutada ja maitsestada oma paneeringut. Seega siin üks idee kuidas oma liha-kana huvitavamaks ja maitsekamaks muuta.
Originaalis on sinna küll vaja Itaalia maitseainete segu, kuid kuna Eestist seda keeruline leida, siis viskasin ise ühtteist kokku.
Maitsekas riivsai
(Originaalretsept pärit TLC “Kitchen Boss” lehelt)
500 g riivsaia (korralikku)
250 ml peeneks riivitud pecorino juustu
2 küüslauguküünt purustatud
2 sl kuivatatud peterselli
1 tl suitsutatud paprikapulbrit
1 tl kuivatatud oreganot
1 tl kuivatatud tüümiani
1 tl kuivatatud basiilikut
1/2 tl kuivatatud rosmariini
1/2 tl soola
Kalla kõik need ained suletavasse kilekotti ning raputa segamini. Sulge kilekott ja jäta vähemalt unnikeseks külmkappi seisma, et maitsed saaksid ühilduda. Kui sa ei kasuta kogu seda segu ära, siis pikemalt säilitamiseks pista see sügavkülma, muidu säilib see kenasti ka 3-4 päeva tavalises külmikus.