Täidetud pannkoogid kanaga

Kellele meist pannkoogid ei meeldiks aga täidetud pannkoogid on veidi teine teema. Vanasti tähendas täidetud pannkook seda, et sinna sisse pandi jõle hakkliha-riisi segu ja tehti nägu, et jube maitsev peaks olema. Tänapäeval aga teame, et pannkoogi sisse võib muudki panna. 😀

Mõned aastad tagasi juhtusin Lõuna Keskuses sööma kanaga täidetud pannkooke ja siiani pole neid omal mõttest välja saanud. Kahjuks on natukene liialt kulukas neid seal söömas jäia ja seega leiutasin üpris sarnase kanasegu oma täidetud pannkookide tarbeks.

Täidetud pannkoogid kanaga

Pannkoogi taigna retsepti ma siinkohal jagama ei hakka, kuna igal ühel on kindlasti enda oma. Lisaks mul pole aimugi, milline meie oma on, sest nende tegemine on Celioni ülesanne.

Täidis on aga järgmine:

300g kondita või kondita ja nahata kanakintse
1 suur punane paprika
1 suur porgand
1 suur sibul
karrit
soola, suhkrut
juustu

Haki kana pisikesteks tükkideks. Puhasta/koori ja tükelda paprika ning sibul samuti väikesteks tükkideks. Koori porgand ja riivi jämeda riiviga. Pane sibul tilga õliga pannile pruunistuma, kui ta on saavutanud ilusa läbipaistva jume, siis lisa porgand ja paprika. Hauta neid umbes 5 minutit ja lisa kana. Maitsesta soola, karri ja suhkruga. hauta kuni kana on kenasti läbi küpsenud ja jäta kaane alla. Riivi juust.

Pane pannkook küpsema, kui ühelt poolt on kenasti läbi küpsenud, siis keera ümber ja aseta pannkoogile natuke riivjuustu ja sinna peale kanasegu ning veel riivjuustu. Voldi pannkook kokku endale sobivalt ja kuidas õnnestub (ma kipun veidi täidisega liialdama ja vahel keeran lihtsalt pooleks. Serveeri koheselt.

Kusjuures meie ei küpseta neid pannkooke ühe jutiga valmis vaid täpselt nii palju, kui ära süüa jaksame ja järgmine päev küpsetame edasi. Täidised/taignad pistame vahepeal külmkappi. 🙂

This entry was posted in Hommikusöök, Näksimiseks, Praad, Soolased toidud and tagged , , , , . Bookmark the permalink.