Fettucine Carbonara

Ja nõnda ma olengi tagasi Itaalia lainel. Otsisin midagi õhulist, kerget, kiiret ja mõnusat õhtusöögiks ning leidsin Buddy Spaghetti Carbonara. Fettucine’sid on lihtsam teha, seega läksin seda teed.

Fettucine Carbonara
(Originaalretsept TLC kodulehelt)

Koostis:
250 g peekonit
3 suur muna
2 dl vahukoort
200 g parmesani
500 g fettuchine’t
2 küüslauguküünt
muskaati

Pane suur pott õrnalt soolast vett keema.
Vispelda kokku munad ja riivitud parmesan.
Pruunista peekonitükid pannil sortsu oliivõliga. Vahetult enne lõppu lisa purustatud küüslauguküüned.
Pane fettucine keema ja sea valmis suur kauss, kus neid kastmega segada.
Kui fettucine on al dente, siis tõsta kiirelt kaussi ja sega sisse munasegu ning pruunistatud peekonitükid. Peale riivi natukene muskaati.
Kata kauss kaanega ja jäta umbes 5 minutiks seisma.
Serveeri riivitud juustuga.

This entry was posted in Pajaroog, Praad, Soolased toidud and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.