Juustu ja sinepiga paneeritud kanakintsud

See on üks mõnus õhtusöök, mille valmistamine ei võta liialt kaua aega ja tohutult palju vaeva, samas meeldib see kogu perele. Retsepti olen veidikene oma käe järgi ümber seadnud.

Juustu ja sinepiga paneeritud kanakintsud
(Algne retsept pärineb Farmi lehelt)

9 seljata kanakintsu
3 muna
6-7 spl head magusat sinepit
soovi korral suitsutatud paprikapulbrit
soola, pipart
riivsaia
riivjuustu (parmesani)

Valmistamine:
Klopi munad koos sinepi, soola ja pipraga lahti. Sega teises kausis riivjuust riivsaiaga ja soovi korral paprikapulbriga.
Võta kanakints kasta korralikult muna segusse ja siis rulli riivsaia segus, kuni see on ilusti ühtlaselt kaetud. Aseta ahjuvormi ja toimi kõigi teiste kanakintsudega täpselt sama moodi.
Küpseta 175 kraadises ahjus 20-40 minutit, kuni kintsud on saavutanud ilusa pruunika jume.

This entry was posted in Soolased toidud and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *