Midagi odavat ja head – kapsas hakklihaga

Mul on juba pikka aega olnud isu hautatud kapsa järele ja kuna üks seisis mul külmkapis juba pikemat aega, siis otsustasin selle ette võtta. Läksin ostsin siis poest hunniku hakkliha ning hakkasin kapsast tükeldama. Avastasin, et puhas petukaup – kapsas seest jumala tühi. Seega tuli sedakorda hakkliha kapsaga aga maitsev oli see sellegi poolest, eriti värske aurutatud kartuliga.

Kapsas hakklihaga

1 keskmine peakapsas (soovitavalt mitte seest tühi)
500g veisehakkliha
1 keskmine sibul
puljongipulbrit
soola
tüümiani

Tükelda kapsas, pane veega ja paari puljongikuubikuga keema.
Pruunista sibul ja hakkliha tilgakese oliivõliga.
Lisa hakkliha kapsale ja keeda kuni kapsas on pehme.
Raputa peale veidi hakitud värsket või kuivatatud tüümiani.
Serveeri koos värske aurutatud kartuliga.

This entry was posted in Pajaroog, Soolased toidud and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *