Spargel tüümianiga

Spargel tüümianiga

üks korralik punt sparglit
2 sl võid
1 korralik punt värsket tüümiani
näpuotsatäis soola
natuke parmesani

Loputa spargel üle, lõika ära või koori alumised otsad. Lao spargel aurutajasse ja lase tal auruda umbes 10 minutit. Seejärel sulata pannil või 1 supilusikatäis võid ja lõigu sinna sisse pool tüümiani pundist. Lao pooled sparglitükid võisse ja prae, kuni need hakkavad pruuniks muutuma. Ettevaatust segades ja tõstes, need võivad kippuda lagunema. Tõsta esimene jagu kõrvale ja tee teise poolega täpselt seda sama. Raputa kõige peale näpuotsatäis soola ja riivi veidi parmesani.

This entry was posted in Praad, Soolased toidud and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *